Vælg en side

Lav din egen bordskåner ved at bruge en gammel serveringsfad! Det er nemt og du kan indrette det, så det passer til dit hjem. Følg disse trin for at komme i gang:

  1. Start med at vaske din serveringsfad.
  2. Tag fire filtpuder i forskellige farver og størrelser, så de passer til dit fad.
  3. Læg den ene filtpude på midten af ​​pladen, og læg de øvrige tre på de fire hjørner.
  4. Sæt de sidste to filtpuder på så der er ca. lige stor afstand langs kanten mellem hver.
  5. Vend din platte om; den er nu hævet et lille stykke over bordpladen, så kun filten rammer bordet, og platten står fint fast.
  6. Brug ekstra pynt som du ønsker til at gøre din bordskåner unik! Prøv at lægge et lag farverigt garn på toppen for en ekstra pift, tilføj nogle kunstige blomster og planter, eller hæng små dekorationsgenstande.

Med en bordskåner giver du dit hjem personlighed og stil – uanset om du bruger den som et dekorativt element, eller til at holde din servering let og organiseret. Bliv kreativ, så du kan få en bordskåner der passer perfekt til dit hjem!

Du kan også bruge din bordskåner som et bordpynt ved selskaber. Fyld din bordskåner med snacks, og dine gæster vil være sikker på at nyde udsigten!

Husk at du aldrig behøver at begrænse din kreativitet. Med en bordskåner har du muligheden for at lave et unikt stykke kunst, som du kan være stolt af. Og med lidt tålmodighed og kreativitet har du nu skabt din egen personlige bordskåner!

Få rabat på masser af indretning og bolig hos Bedste-bordskåner.dk

Hos Bedste-bordskåner.dk får du det seneste inden for boligindretning, og du finder alt til bordskånere. Shop med tillid og spar penge ved at benytte dig af vores rabatkoder, kampagner og gratis fragt. Vi har altid et stort udvalg af bordskåner, og du kan vælge mellem forskellige farver og materialer. Så find din nye bordskåner lige her hos Bedste-bordskåner.dk!

Vi håber, at du har fundet ideer til din næste bordskåner. Vi ønsker dig god shopping!

Lav en diy bordskåner med dekorativt garn

Type af garn er ofte vigtigere end stilen på din bordskåner. Garnet skal ikke kun se godt ud – det skal også være slidstærkt, så du kan bruge bordskåneren i mange år. Vi anbefaler, at du vælger et tyndt, glat garn, der er lavet af et naturligt materiale såsom uld eller bomuld.

Til at starte med kan du vælge hvilken farve og størrelse det skal have. Husk at holde garnet let – prøv at undgå for tykke tråde, da de vil være svære at styre. Når du har valgt det ønskede garn, skal du finde en pind til at hæfte det med. Sørg for at pindens størrelse er korrekt; det skal være stort nok til at du kan få et godt greb.

Find en dekorativ perle eller anhænger, som du ønsker at hænge på toppen af ​​din bordskåner. Dette skaber et smukt punktum, og du kan bruge det til at afslutte din bordskåner.

Når du har valgt garn og perler, er det tid til selve processen med at lave en diy bordskåner. Befæst perlen eller anhængeren på grenen af ​​fadet, hvor filtpuderne mødes. Brug derefter en sikkerhedsnål til at binde garnet på forskellige steder rundt om fadet. Når du næsten er færdig, kan du trække enderne igennem perlen eller anhænger, som du har hæftet på fadet.

Nu er dit DIY-bordskåner klar til at blive brugt! Hvis du ønsker det, kan du efterlade et par små ender for at give din bordskåner lidt mere personlighed. På den måde kan du vise, at det er et håndlavet stykke kunst!

Du har nu skabt din helt egen diy-bordskåner – en unik og stilfuld løsning til at holde dine serveringsfade på plads. Med denne løsning kan du ændre udtrykket i ethvert rum og give det nyt liv!