Vælg en side

Ihvertfald én gang om året kan det være godt at tømme redekasserne og rense dem. Det er en fordel at gøre det i sensommeren eller det tidlige efterår, når der ikke er unger i kasserne.

Man skal dog ikke tømme redekassen, hvis der stadig er småfugleunger i den. Først når de er fløjet fra redekassen, kan man gå igang med at tømme og rense den.

Hos Bedste-redekasse har hver uge de bedste tilbud på redekasser

Bedste-redekasse har et kæmpe udvalg af redekasser i alle størrelser til enhver form for fugle. Uanset om man er på udkig efter en trækasse, plastkasse eller mursten redekasse, så vil Bedste-redekasse have det, man skal bruge.

Hver uge har Bedste-redekasse de bedste tilbud på redekasser – så man kan altid få en god handel og købe den lækreste redekasse til en rigtig god pris! Hos Bedste-redekasse har man også altid gode råd til, hvordan man får mest ud af redekassen – så man kan sikre sig at have en god fuglekasse.

Som ekstra tilbud har Bedste-redekasse også et udvalg af andre fuglerelaterede produkter, såsom foder og foderspande. Det er altid en god ide at kigge efter disse produkter i forbindelse med at købe sig en ny redekasse, så man kan få mest muligt ud af redekassen.

Sørg også for at kontrollere alle de andre fuglekasser, du har i haven. Se efter skadedyr og evt. oprydning der skal gøres, så dine fugle kan få det bedst mulige miljø.

Med et godt vedligehold og det rigtige udstyr kan man sikre sig at have de bedste forudsætninger for et godt fuglemiljø i sin have – så husk at kontrollere dine redekasser jævnligt!

Kig forbi Bedste-redekasse, hvis du er på udkig efter nye redekasser og andet foderspande eller udstyr til din have. Gør det nemmere og sjovere at holde styr på dine fuglekasser og give dine fugle det bedste!

Husk også at tømme og rense redekassen cirka én gang om året. Det kan være en god ide at gøre det i sensommeren eller det tidlige efterår, når der ikke er unger i kasserne. Det er måden, hvorpå du sikrer at fuglene har det godt og at de trives – uanset om de bor i en trækasse eller en mursten redekasse.